autocenter

Despre

Bun venit in universul Peugeot!

Autocenter Company SRL este concesionar Peugeot pentru judetul Mures incepand din anul 2004.

Situata pe strada Livezeni nr.12 Targu Mures, concesiunea va sta la dispozitie cu intreaga gama de modele Peugeot– turisme si utilitare – si va ofera servicii post-vanzare de cea mai buna calitate acordate de catre specialisti in domeniu. Concesiunea este fidela conceptului Blue Box, care reprezinta o recunoastere internationala a standardelor implementate de catre Automobiles Peugeot pentru spatiul de expunere si de comercializare a masinilor precum si pentru cel destinat activitatilor post vanzare. Va asteptam din 1 noiembrie 2006 in noua Casa a Leilor care confirma inca o data reputatia mondiala a marcii pe care o reprezentam in domeniul calitatii produselor, serioazitatii, elegantei si serviciilor puse la dispozitia clientilor nostri.

Aici va oferim ocazia de a veni in contact cu modelele Peugeot si de a va familiariza cu ofertele speciale si cu noile modele ale marcii.

Concesiunea dispune de o flota de autoturisme de test drive menite sa faciliteze descoperirea confortului, tinutei de drum si performantelor dinamice ale modelelor Peugeot.

Autocenter Company SRL ofera clientilor sai servicii post vanzare care acopera intreaga gama de interventii necesare ( mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie), iar serviciul de asistenta tehnica rutiera, PEUGEOT ASSISTANCE, este pus la dispozitia tuturor detinatorilor de autoturisme Peugeot, 24 de ore, sapte zile din saptamana.

Aleasa in spiritul perfectiunii Peugeot, o echipa tanara si dinamica este pregatita sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie si sa va ajute sa gasiti solutiilor optime pentru Dvs.

“PEUGEOT. PENTRU CA AUTOMOBILUL SA FIE INTOTDEAUNA O PLACERE!”

Program

Showroom Peugeot:

Luni – Vineri: 9.00 – 18.00
Sambata: 9.00 – 14.00

Service Peugeot:

Luni – Vineri: 8.00 – 16.30

Contact

Date Contact

Showroom Peugeot:

Adresa: Str. Livezeni, nr. 12, Targu Mures, jud. Mures
Tel.: 0265.256.909
E-mail: vanzari@autocenter.com.ro

Service Peugeot:

Adresa: Str. Livezeni, nr. 12, Targu Mures, jud. Mures
Tel.: 0265.256.909

Website: www.autocenter.com.ro