casa-auto

Despre

Casa Auto – Reprezentanta Smart pentru judetul Iasi.

Cu o structură organizatorică și servicii aliniate la standarde europene, ȚiriacAuto este astăzi cea mai extinsă rețea de dealeri specializați în comercializarea și servisarea auto din România. Totodată, ȚiriacAuto deține cel mai vast portofoliu de pe piața auto autohtonă, reprezentând nouă dintre cele mai renumite mărci de automobile existente pe piață: Mercedes-Benz, Dodge, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford și Hyundai.

Rețeaua de dealeri ȚiriacAuto iși desfășoară activitatea în peste 65 de locații mono-brand sau multi-brand, asigurând o acoperire națională și oferind servicii complete și diferențiate în funcție de cerințele fiecărui client.

ȚiriacAuto a dezvoltat unele dintre cele mai moderne locații de vânzare auto, construite în conformitate cu standardele mărcilor din portofoliu. Centrele ȚiriacAuto includ și unități service care oferă o gamă completă de servicii post-vânzare. În cadrul ȚiriacAuto, lucrează profesioniști de înaltă clasă, care au fost pregătiți în cadrul programelor de training organizate în parteneriat cu importatorii și producătorii mărcilor reprezentate.

Promotor al noului, ȚiriacAuto a ales să investească în complexe auto multibrand ca parte integrantă a strategiei de extindere, dezvoltare și consolidare a rețelei de dealeri proprii. Această nouă abordare de piață a vizat și continuă să vizeze cu precădere zonele cu potențial economic ridicat.

Obiectivele ȚiriacAuto pe termen scurt și mediu sunt consolidarea relației client „“ marcă „“ companie, prin derularea unor programe concrete și coerente de loializare și fidelizare a clienților precum și prin fructificarea parteneriatelor strategice încheiate la nivel de rețea.

Parteneriatele strategice cu firmele din cadrul Țiriac Holdings, noile investiții de pe întreg cuprinsul țării și gama completă de produse și servicii permit grupului ȚiriacAuto să ofere clienților săi soluții complete și personalizate transformând practic un grup de companii într-un grup de prieteni al utilizatorilor și pasionaților de cai putere.

Program

Showroom Smart:

Luni – Vineri: 9.00 – 18.00
Sambata: 9.00 – 13.00

Service Smart:

Luni – Vineri: 8.00 – 17.00

Contact

Date Contact

Showroom Smart:

Adresa: Calea Chișinaului, Nr. 23, Iasi
Tel.: 0232.277.626; Fax: 0232.250.559
E-mail: contact@casaautois.ro

Service Smart:

Adresa: Calea Chișinaului, Nr. 23, Iasi
Tel.: 0232.277.626; Fax: 0232.250.559
E-mail: contact@casaautois.ro

Website: www.testergroup.ro