gold&platin

Despre

GOLD & PLATIN S.R.L. firma mamă a Grupului Gold Platin, si-a facut debutul in domeniul vânzarilor in anul 1993, când activitatea principala era comerţul en-gros cu produse alimentare. Dupa 8 ani de satisfacere a exigenţelor clienţilor pe piaţa produselor alimentare, Grupul Gold&Platin a acceptat provocarea de a excela pe piaţa auto, prin reorientarea activităţii.

Misiunea actuală este de a raăpunde în mod activ celor mai exigente dorinţe ale clienţilor prin oferirea celor mai bune autoturisme din punct de vedere calitate-preţ, împreună cu toate activităţile conexe care susţin prezenţa mărcilor Opel & Chevrolet pe piaţa auto din est şi sud-est a României.

Activitatea noastră are la bază principiul orientării către client. Clientul se află în centrul preocupărilor noastre, iar eforturile noastre sunt canalizate spre înţelegerea necesităţilor şi aşteptărilor acestuia în vederea satisfacerii lor. Ne concentrăm asupra menţinerii satisfacţiei şi fidelizării clientului prin calitate, competenţă, promptitudine, încredere şi practicarea eticii în domeniul afacerilor. Ne măsurăm succesul în funcţie de gradul de satisfacţie al clienţilor noştri, deoarece acest lucru ne garantează stabilitate pe termen lung.

În septembrie 2001, GOLD&PLATIN a devenit partenerul Adam Opel AG în România. Astfel, GOLD&PLATIN devenise în acel moment al optulea dealer Opel în România şi singurul Opel Dealer pe zona Moldovei.

Activitatea se desfașoară într-un modern si spațios show-room de prezentare situat la intrarea în Iași, pe DN 28, Km. Această locaţie permite o accesibilitate bună pentru clienţii aparţinând judeţelor Suceava şi Botoşani, fiind considerat si cel mai circulat tronson de şosea din România după cum arată statisticile Poliţiei Rutiere.

Suntem într-o permanentă dezvoltare, în incercarea de a veni mereu în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri şi implicit de a elimina orice dubiu cu privire la calitatea serviciilor oferite. De aceea am implementat mai multă transparenţă prin proiectarea unui perete de sticlă între service şi sala de aşteptare, oferindu-le astfel clienţilor posibilitatea să urmărească lucrările ce sunt efectuate asupra autovehiculului.

Activitatea firmei s-a extins şi diversificat de la an la an, ajungând ca în prezent GOLD & PLATIN să ofere clienţilor :

  • Showroom de prezentare a maşinilor
  • Vânzări de autoturisme de primă mână marca Opel & Chevrolet
  • Service auto
  • Vopsitorie auto
  • Piese de schimb originale, marca General Motors
  • Întreţinere
  • Accesorii de maşină (ulei de motor marca General Motors, pneuri, alarme de maşină, sisteme audio de maşină, etc., ce permit personalizarea maşinii pentru a se adapta perfect stilului dumnveavoatră.)

Creșterea continuă a calității serviciilor oferite reprezintă una dintre preocupările primordiale ale echipei GOLD & PLATIN. Susținerea de care ne bucurăm din partea colaboratorilor certifică recunoașterea seriozității cu care ne tratăm clienții.

Contact

Date Contact

Showroom Opel:

Adresa: DN 28 KM 10, Iași
Tel.: 0232.248.190/91/92; 0232.248.193
Mobil: 0745.088.806
E-mail: opel.iasi@gold-platin.ro

Service Opel:

Adresa: DN 28 KM 10, Iași
Tel.: 0232.248.190/91/92; 0232.248.193
Mobil: 0741.229.282
E-mail: receptie.iasi@gold-platin.ro

E-mail: office.iasi@gold-platin.ro

Website: www.gold-platin.ro