Despre

Suzuki RomâniaReprezentanţă SUZUKI – oficial în România

Numele SUZUKI este binecunoscut și apreciat în întreaga lume. Autovehicule, motociclete, motoare pentru ambarcațiuni, generatoare de putere sunt recunoscute pentru constanta în calitate, originalitate și fiabilitate.

Începând cu luna februarie a anului 2008, producătorul japonez Suzuki Motors Corporation a anunțat oficial deschiderea unui birou de reprezentanță în România care va coordona, dezvolta și stabili politica comercială a mărcii japoneze în România pentru întreaga rețea de dealeri auto și de motociclete. Intrarea se datorează creșterii capacităților de producție ale fabricii din Ungaria până la un nivel de 300.000 de unități pe an. Astfel pot fi asigurate volumele necesare dezvoltării rețelei de dealeri şi satisfacerea cererii pieței din România.

Fiabilitatea mașinilor SUZUKI este bine cunoscută de toți iubitorii de mașini și aduce pe lângă calitatea incontestabilă și un service specializat pentru lucrările post garanție. Toate modelele SUZUKI au o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km.

Produsele Suzuki evoluează permanent pentru a răspunde mereu cerințelor noi ale clienților și totodată se efectuează o munca susținuta de cercetare și dezvoltare a capacitaților de producție de clasă mondiala în Yokohama si Hamamatsu. Centrele de fabricație din cele 26 de țări sunt plasate pentru a oferi soluții cerințelor viitoare și provocărilor ce apar pe piața mondiala.

SUZUKI – obiective

Principalul obiectiv al companiei SUZUKI în România este acela de consolidare a poziției pe piață, lucru care se va realiza atât prin dezvoltarea unei rețele de dealeri cât și printr-o strategie de comunicare unitara desfășurata la nivel național.

Filosofia Companiei Suzuki

Sloganul „Way of Life!” al Suzuki a fost întotdeauna captivant depăşind aşteptările clienţilor, câştigând devotamentul, încrederea şi loialitatea pe pieţele din toată lumea.

Produsele Suzuki sunt mai mult decât durabile, bine făcute şi sigure în funcţionare şi sunt însoţite de performanţă şi valoare.

Timp de mai multe decenii Suzuki a construit relaţii îndelungate cu clienţii şi cu angajaţii săi pe acea fundaţie bine cimentată de grijă şi calitate.

Membrii celor trei divizii – autoturisme, motociclete şi motoare de bărci – lucrează împreună, înţelegând puterea sinergetică a brandului unificat focalizându-şi puterea şi dinamismul pe creşterea viitoare, şi conturându-şi direcţia pe termen lung.

În fiecare zi şi în fiecare moment, Suzuki valorifică sloganul Suzuki „Way of Life!” în avantajul clienţilor săi.

Contact

Date Contact

Showroom Suzuki:

Adresa: Bulevardul Mircea Vodă, Nr. 24, CP 030667, Sector 3, București
Tel
.: 021.302.36.30, Fax: 021.302.36.31
E-mail
: contact@suzuki.ro

Websitewww.suzuki.ro