Despre

Infiintata in decembrie 2002, TRENDO Automobile reprezinta inceputul pentru o noua directie de dezvoltare a grupului financiar INTERNATIONAL LEASING, grup care in decursul celor peste 10 ani de activitate a dezvoltat si implementat cu succes o gama larga de solutii financiare, raspunzand astfel solicitarilor extrem de variate si din ce in ce mai complexe venite din partea clientilor.

Acesta este si motivul pentru care TRENDO Automobile vine sa completeze gama de servicii, permitand grupului sa devina nu numai furnizori de servicii financiare ci si furnizori de automobile, oferind partenerilor de afaceri „SOLUTIA DE VANZARE COMPLETA!„.

Ca rezultat al unei indelungate si bune colaborari cu importatorul PEUGEOT in Romania TRUST MOTORS, TRENDO Automobile a devenit distribuitor unic al autovehicolelor PEUGEOT pentru judetele BACAU, NEAMT si BUZAU.

VANZARI AUTOVEHICULE NOI

Atat in BACAU cat si in PIATRA NEAMT si in BUZAU va fi promovata in exclusivitate marca PEUGEOT, din gama vehicolelor de pasageri si utilitare.
Astfel, clientii din aceste zone vor putea achizitiona, in cele mai bune conditii de service si garantie, modele de top pe piata vanzarilor auto din Romania:

* PEUGEOT 107
* PEUGEOT 206 / 206 Sedan
* PEUGEOT 207 / 207 SW / 207 cc
* PEUGEOT 308
* PEUGEOT 407 / 407 SW / 407 coupe
* PEUGEOT 607* PEUGEOT 807
* PEUGEOT BIPPER
* PEUGEOT PARTNER
* PEUGEOT EXPERT
* PEUGEOT BOXER

Beneficiind de sprijinul permanent al grupului INTERNATIONAL LEASING, TRENDO Automobile va putea oferi clientilor sai solutii complete de finantare pentru achizitii.

VANZARI AUTOVEHICULE RULATE

TRENDO Automobile prin cele trei centre Peugeot din Bacau, Piatra Neamt si Buzau, ofera o larga gama de autovehicule rulate Peugeot.
Aflate sub semnul brand-ului Ocaziile Leului acestea beneficiaza de pachete speciale cum ar fi:

* Garantie nationala 12 luni
* Asistenta rutiera 24h/24 la nivel national
* Vehicul de inlocuire
* Calitate certificata prin controlul « 100 puncte de control » efectuat la achzitionarea vehiculului
* Vehicule gata pentru livrare imediata
* « Satisfacut sau inlocuit » in limita a 14 zile calendaristice sau a unui rulaj de 1000 km (clientul poate solicita inlocuirea vehiculului cu unul similar si plata/rambursarea eventualei diferente de pret)
* Oferte de finantare dedicate pentru vehiculle de ocazie

Aceste autovehicule rulate Peugeot au o vechime de pana la 4 ani, rulaj maxim 100.000 km, au o origine controlata atestata de ghidul de service. Autovehiculele rulate se pot achizitiona fie cash, fie prin finantare leasing sau rate.

Servicii de INTRETINERE SI REPARATII

Servicii:

* Mecanica & Electrica
* Tinichigerie & Vopsitorie
* Service roti
* Inspectie Tehnica Periodica (ITP)

Furnizare de PIESE DE SCHIMB si ACCESORII

In centrele Bacau si Piatra Neamt, TRENDO Automobile va poate furniza din stoc si la comanda orice piesa sau subansamblu de origine. Oferta de piese este suplimentata cu o gama larga de accesorii:

* lubrifianti auto (ESSO si Total);
* jante din aluminiu si aliaj;
* echipamente audio (CD Playere, DVD-uri, incinte acustice);
* alarme, sisteme de asistenta la parcare, car kituri GSM;
* instalatii de iluminare cu becuri cu descarcare in XENON;
* anvelope si accesorii vulcanizare.

Servicii BUY-BACK

Un accent deosebit va fi pus pe dezvoltarea sistemului de buy-back, fapt ce va permite clientilor TRENDO Automobile o permanenta reinnoire a parcului auto. In orice concesiune TRENDO Automobile puteti beneficia de servicii de tip buy-back. In acest mod autovehiculul dumneavoastra se va evalua si prelua in contul unui nou contract de achizitie cash, leasing sau rate.
Trendo Automobile preia orice autovehicul cu vechime de pana la 4 ani si rulaj maxim 100.000 km.

Servicii de RENT–A-CAR

TRENDO Automobile prin Divizia Rent–a–Car pune la dispozitia clientului acest serviciu in urmatoarele cazuri:
1. Clientul are o operatiune de reparatie mai mare de doua ore, nu se incadreaza in cele acoperite de garantia contractuala si i se ofera o SOLUTIE DE MOBILITATE
2. Clientul are o operatiune de reparatie care se incadreaza in cele acoperite de garantia contractuala si i se ofera o SOLUTIE DE MOBILITATE
3. Clientul nu are masina in service, dar doreste sa inchirieze un auto.

Servicii de CONSULTANTA IN DOMENIUL ASIGURARILOR

Specialistii TRENDO Automobile vor avea placerea sa va ofere consultanta in domeniul asigurarilor auto. In acest mod simplu investitia dumneavoastra auto va fi protejata in proportie de suta la suta impotriva oricarei daune sau distrugeri. Mai mult decat atat in vederea cresterii eficientei in gestionarea dosarelor de daune, TRENDO Automobile vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Pentru aceasta s-au incheiat contracte de colaborare in ceea ce priveste deschiderea dosarelor de daune CASCO direct la sediile noastre cu urmatoarele societati de asigurari: BCR Asigurari si Allianz Tiriac Asigurari.

Program

Showroom Peugeot:

Luni – Vineri: 9.00 – 18.00

Service Peugeot:

Luni – Vineri: 8.30 – 17.30
Sambata: 8.30 – 13.00

Contact

Date Contact

Showroom Peugeot:

Adresa:  Calea Romanului nr. 237
Tel.: 0234.206.777, Fax: 0234.206.063
E-mail: cdc.bc@trendo.ro

Service Peugeot:

Adresa: Calea Romanului nr. 237A
Tel
.: 0234.206.777, Fax: 0234.206.063
E-mail: tehnic@trendo.ro

Website: www.trendo.ro